Hozzávalók: (4 személyre porciózva, én általában a dupláját csinálom,, mert úgyis elfogy hamar, mindenki nagyon szereti)
Elkészíteni ez a föld egyik legegyszerűbb kajája, egyszerűen egy fedeles teflonba, vagy vastagtalpú edénybe beleöntjük az olajat, rá a szivet, rá a fűszereket, jól összekavarjuk, közepes fokozatosan átpároljuk. Sok levet ereszt, nem kell megíjedni. Egyszer-egyszer átkavarjuk, de végig fedő alatt pároljuk . Amikor már kb ellepi a húslé a húst, levesszük a fedőt, és kicsit gyakrabban megkavarva, nagy fokozaton leforraljuk.Szépen átpirul a végére. Ha leforrt róla a lé, még maximum egy percig folyamatos kavarás mellett pirítjuk.
Köretnek krumplipüré nálunk a favorit, de a petrezselymes krumpli, és a hagymás-vajas krumpli is tökéletes hozzá. És tetszés szerint savanyúság.
Jó étvágyat hozzá!
(régi blogomból áthozott recept)