Mindennapi böszmeségek

Hideg van …

Tél és hideg. Jó hideg. Repkednek a mínuszok még a nap legmelegebb óráiban is. Annyira hideg van, hogy az ember azért sminkeli magát, hogy mégse az arca fagyjon meg, csak a festék. Annyira hideg van hogy aki teheti átkapcsol medve üzemmódba. a medve ugye alszik, és fogy télen. dupla haszon a végén kipihentek és véknyak… Tovább »

Téli sport

Feladtam a tunya életmódot. Kész vége. Sajnos ismét bebizonyosodott, annyi mellékhatása van, amit nem szeretek, hogy jobb aktívkodni. illetve ok, már aktív voltam egy jóideje, de most a sportot is újrakezdtem.  A futást. Vagyis amit én futásnak hívok, az inkább kocogás. vagy annak is csak a kicsinyítőképzővel ellátott változata. Mert emelkedőn felfele lassú vagyok, ellenben… Tovább »

Ha már hideg van, rázza a szakállát az öreg

És legyen gyönyörű tél! Nagypelyhű hóesés, térdig érő csizma alatt ropogós fehér paplan a tájon. Mert aha már hideg van, akkor jöjjön a szép is vele. Itt az ország közepén általában februárral jön az igazi klasszikus tél. Avval a hóeséssel, ami olyan mint a filmeken. Igaz se kandallónk, a forralt borért se rajongunk, de az… Tovább »

Ismét suli, ovi, koránkelés

Hú, nagyon nehezen indul a dolog újra. A két hetes szünet már jócskán elég volt arra, hogy visszacsusszanjon a békés jóba a ritmusom. A nyugis reggelek,  késő éjszakák. Nagyon jó volt. Persze szünetben is pörögtek az aprónépek, de teljesen más, ha csak oda kell morogni, hogy persze, játszhattok, mi még alszunk , vagy pihenünk picit…. Tovább »

Téli kísérlet 1

Új év, új remények. Mondhatnám, hogy sokat agyaltam, de igazából  csak kezd necces lenni a nadrágom . Mindennek van valami egyszerű oka is általában. Nekem a nadrág az, amit szeretek, és inkább megfoltoztattam, minthogy lecseréljem, hogy ismét nekivágjak némi kísérletezésnek. Most kicsit máshogy fogom csinálni, nagy csodákat nem várok. Ha már nem kerekedek épp tovább,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!