Mindennapi böszmeségek

Hideg van …

Tél és hideg. Jó hideg. Repkednek a mínuszok még a nap legmelegebb óráiban is. Annyira hideg van, hogy az ember azért sminkeli magát, hogy mégse az arca fagyjon meg, csak a festék. Annyira hideg van hogy aki teheti átkapcsol medve üzemmódba. a medve ugye alszik, és fogy télen. dupla haszon a végén kipihentek és véknyak… Tovább »

Téli sport

Feladtam a tunya életmódot. Kész vége. Sajnos ismét bebizonyosodott, annyi mellékhatása van, amit nem szeretek, hogy jobb aktívkodni. illetve ok, már aktív voltam egy jóideje, de most a sportot is újrakezdtem.  A futást. Vagyis amit én futásnak hívok, az inkább kocogás. vagy annak is csak a kicsinyítőképzővel ellátott változata. Mert emelkedőn felfele lassú vagyok, ellenben… Tovább »

Sport

Kimentem, lefutottam. Megszerveztem a napot, hogy kijussak. Hideg volt, beleléptem egy pocsolyába a sötétben. De végre működik megint a futósappon a szurkolás, amit valahogy elállítottam, és most vissza, ezt se tudom hogy. A lényeg működik. Kutyák nem voltak, a hold átderengett a felhőkön, túl lettem rajta. Javult picit az időm. Bár ez most nem cél…. Tovább »

Téli kísérlet 3

A totális csődnap… Iszonyat hideg van. Szívem szerint tömény zsírnövelő ételeket ennék. minél többet, , és minél több zsírt növesztenék. Fókaüzemmód bekapcsolva:) Persze ezen törekvéseimnek némileg gátat szab az időhiány. Leszűrhetem tanulságként, elég nehéz totálisan elhízni ha nincs az embernek elég ideje enni. Pedig én ma benyomtam volna az összes krumplilángost. Rá egy kis csokiskekszet,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!